telefoon +31383377555

Dutch Nederlands
 • Aluminium dakgootroosters tegen bladeren, dennennaalden, takjes en mos.

  Offertes binnen 24 uur.
  Read More
 • Bescherming tegen bladeren, dennennaalden, vogelnesten en steenmarters

  Wereldwijde levering en montage met 10 jaar garantie
  Read More
 • 1
 • 2

Geen verstopte dakgoten meer

 • Niet meer de ladder op om uw dakgoot periodiek schoon te maken.
 • Past op elke dakgoot, zowel oud als nieuw, zink of kunststof.
 • Geen steenmarters, vogels en ratten in uw dakgoot.
 • Voorkomt opeenhoping van sneeuw in uw dakgoot.
 • Onderhoudsvrij en gaat levenslang mee.
 • Geen vogels meer onder uw zonnepanelen.
 • Verkleint de kans op vocht- en sneeuwschade.
 • Geen schade door een verstopte dakgoot.
 • Beschermt uw dakgoot tegen UV-straling en bijtende zuren door rottende bladeren.
 • In kleur naar wens.

 

hometop zes DAKGOOTROOSTER dakgootbescherming marterschroot 011

 


 

Geen ongedierte meer onder zonnepanelen

 • Weert steenmarters, vogels en ratten.
 • Verkleint de kans op brandgevaar.
 • Onderhoudsvrij en gaat levenslang mee.
 • In grijs en zwart.

 

hometop zes DAKGOOTROOSTER dakgootbescherming marterschroot 014

Vanaf 100 stuks in kleur naar wens

DAKGOOTROOSTER dakgootbescherming marterschroot 009

Waterdoorlatend

Dakgootroosters van Aluper® zijn water en lucht doorlatend. Het dakbeschot, dakgoten en regenpijpen blijven goed ventileren, zodat ze niet door schimmels en zuren aangetast worden.

DAKGOOTROOSTER dakgootbescherming marterschroot 008

Blad- en naald werend

Dakgootroosters van Aluper® zijn blad- en naaldwerend. De grootte van de perforatie en speciale vorm van het rooster zorgen er voor dat dakgoten leeg blijven.

 

DAKGOOTROOSTER dakgootbescherming marterschroot 007

Plaagdierwerend

Dakgootroosters en solarprofielen van Aluper® zijn vervaardigd uit aluminium en bieden een permanente en volledige bescherming tegen ongedierte.

 

3 belangrijkste redenen waarom de meeste dakgootbescherming faalt

De belangrijkste functie van dakgoten is om te voorkomen dat het regenwater direct van het dak op de grond valt of tegen de gevel aan komt. Zonder dakgoot zou het regenwater plassen met water rondom het huis veroorzaken en zouden ook gevels snel vuil worden. Op plaatsen waar veel bladeren van de bomen naar beneden vallen raken de dakgoten vol en kan het regenwater niet goed afgevoerd worden.  

Dakgoot schoonmaken dakgootpreventie 01

Een overvolle dakgoot zonder dakgootbescherming kan zorgen voor overlast en schade. Allereerst is er een hoge risico dat de afvoer van de dakgoot en de regenpijp verstopt raken. Het water kan dan niet meer weg waardoor de kans bestaat dat de dakgoot aan de voorzijde zal overlopen. Als gevolg van een overlopende dakgoot zullen plassen kunnen ontstaan en de gevel zal vuil kunnen worden. Ook laten rottende bladeren zuren vrij die de levensduur van dakgoten verminderen en lekkages veroorzaken.

Om allerlei schade aan dakgoten te voorkomen en de levensduur te verlengen is het verstandig een soort dakgootbescherming in dakgoten te installeren. Er zijn verschillende soorten dakgootbescherming verkrijgbaar. In meer of mindere mate helpt elke dakgootbescherming om bladeren, dennennaalden, mos en korstmossen buiten de dakgoot te houden en de afvoer van water te bevorderen. Echter, er is vrijwel geen dakgootbescherming verkrijgbaar die er werkelijk voor zorgt dat een dakgoot helemaal niet meer leeggehaald of gecontroleerd hoeft te worden. Na verloop van tijd zal bijna elke dakgootbescherming verstopt raken waardoor men weer de ladder op moet.

 

  3 belangrijkste redenen waarom dakgootbescherming meestal faalt:

 1. De openingen in de dakgootbescherming zijn te groot waardoor er te veel bladeren, dennennaalden, mossen en korstmossen doorheen kunnen komen.
 2. De dakgootbescherming is niet stevig genoeg gemonteerd waardoor het met het vuil mee beweegt.
 3. Het materiaal is niet sterk genoeg. Vaak wordt er kunststof gebruikt en dat blijkt niet sterk genoeg te zijn om een jarenlange bescherming te garanderen.
 

Het nadeel van dit soort dakgootbescherming is dat het niet 100% onderhoudsvrij is. Men moet elk jaar weer de ladder op of een hoogwerker huren om te controleren of de dakgoot nog steeds vrij is van bladeren, dennennaalden en mossen. Dit soort dakgootbescherming helpt vaak wel degelijk, maar biedt helaas geen permanente bescherming.  

 

Aluper® dakgootbescherming

De dakgootbescherming van Aluper® is van hoogwaardig aluminium vervaardigt. Het is robuust en stevig gemonteerd met schroeven en klemmen. De perforatie is klein genoeg zodat er zelfs geen dennennaalden doorheen kunnen komen. De dakgoot zal altijd leeg blijven. Het is niet meer nodig om ladder op te gaan of een hoogwerker te huren want Aluper® dakgootbescherming blijft stevig op zijn plek vastzitten. Het materiaal gaat levenslang mee en kan indien nodig gedemonteerd en hergebruikt worden. 

 

 De voordelen van het Aluper® systeem:

 1. De openingen in de dakgootbescherming van Aluper zijn maarliefst 2 mm in diameter. Er kunnen geen bladeren, dennennaalden, mossen en korstmossen doorheen komen.
 2. De dakgootbescherming wordt stevig met roestvast stalen klemmen en schroeven gemonteerd waardoor het gegarandeerd op zijn plek blijft. Aluper® geeft bovendien altijd minimaal 5 jaar garantie op de montage.
 3. De dakgootbescherming is van 0,6 mm dik aluminium vervaardigd en daarom vrijwel onverwoestbaar, het gaat levenslang mee. 
 4. Altijd een installateur van Aluper® bij u in de buurt. Aluper® biedt montage wereldwijd.

 

 hometop zes DAKGOOTROOSTER dakgootbescherming marterschroot 011
 
 

 

Ook interessant:

Nooit meer uw dakgoot schoonmaken. | Nooit meer uw dakgoot reinigen met Aluper® dakgootbescherming

 

*Aluper levert en monteert samen met dealers wereldwijd voor particulieren, instellingen en bedrijven.

 

  


 

Vul onderstaand formulier in voor contact over Aluper® dakgootbescherming:

File size is too big!

Joomla SEF URLs by Artio

Aluper® dakgoot en zonnepanelen bescherming

Offerte binnen 24 uur?

Wij nemen uw situatie graag onder de loep.

Bent u geïnteresseerd in onze producten of diensten? Graag nemen wij uw wensen door om tot een passend advies te kunnen komen.

Lightbox